JTI Advertising - Grafica - Productie publicitara - Imprimari digitale - Inscriptionari auto si vitrine - Casete luminoase - Bannere - Gravura - Imprimari pe sticla - Flyere - Pliante - Brosruri - Litere volumetrice - imprimari tricouri, cani, postere, tapet, canvas
JTI Advertising - Agentie Publicitara JTI ADVERTISING
Agentie publicitara
 
Home Grafica Imprimari Productie publicitara Web Design Promovare
 

Contact
Galerie foto
Creatie grafica
Creatie Grafica JTI ADVERTISING este o agentie de publicitate, specializata in servicii de creatie publicitara, identitate vizuala de corporatie, logo design.

Crearea unei identitati vizuale este un proces care are la baza strategia de brand, corelata cu un bagaj de cunostiinte vizuale in domeniul brandurilor, din care rezulta o identitate de corporatie sau de produs unic, ingloband toate caracteristicile brandului.

Identitatea vizuala inseamna constructia imaginii de firma si reuneste atat logo-ul companiei, cu simbolurile aferente, cat si metodele de utilizare (dimensiuni, culori, pozitionare, fonturi), adaptate pentru a realiza si alte materiale cum ar fi carti de vizita, foi cu antet, plicuri, mape, cd dvd, toate folosind un stil grafic similar pentru a asigura unitatea tuturor elementelor si pentru a pastra coerenta si omogenitate brandului.

Logo urile sunt redate fie printr o imagine abstracta, geometrica logo grafic, sau logo text bazat pe numele companiei si un font special, sau logo-uri ce combina atat imaginea abstracta cat si textul. Pentru o firma, logo-ul sau sigla, reprezinta identitatea vizuala a acesteia.

Identitatea de corporatie este un purtator de cuvant si ofera un atu fata de competitori, printr-un impact vizual puternic asupra acestora.

Cu siguranta daca va ganditi la o firma de renume mondial v-a ramas in minte logo-ul ei.


 
1 utilizator(i) online
Google rating
Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net
Postere personalizate, fotografii, tablouri, canvas, fototapet Copyright
JTI Advertising
© 2007-2012
JTI Advertising - Grafica - Productie publicitara - Imprimari digitale - Inscriptionari auto si vitrine - Casete luminoase - Bannere - Gravura - Imprimari pe sticla